• PhD
ŠP Názov predmetu Typ Ročník Forma ZS LS Garant predmetu
RF EF SJ Chov a prevencia chorôb farmovej zveri PP 3 EF 7k (2/2) ---
RF EF SJ Chov a prevencia chorôb rýb, včiel a včelárstvo PP 3 EF 7k (2/2) ---
RF EF SJ Hygiena v stravovacích zariadeniach a gastronómia PP 3 EF --- 6k (1/3)
RF EF SJ Legislatívne požiadavky pre produkciu krmív a spracovanie a predaj potravín PP 3 EF --- 5k (0/2)
RF EF SJ Prevádzková prax PP 3 EF --- 8k (0/4)
RF EF SJ Prevencia chorôb oviec a kôz PP 3 EF 8k (2/3) ---
RF EF SJ Príprava bakalárskej práce PP 3 EF --- 0k (0/2)
RF EF SJ Manažment farmy PVP 3 EF 2k (1/2) ---
RF EF SJ Salašníctvo PVP 3 EF --- 2k (1/2)
RF EF SJ Akvaristika VPR 3 EF --- 1k (0/2)
RF EF SJ Kynológia VPR 3 EF 1k (0/2) ---
RF EF SJ Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu PP 4 EF 6k (1/3) ---
RF EF SJ Hygiena a technológia potravín živočíšneho pôvodu PP 4 EF 7k (2/3) ---
RF EF SJ Infekcie a intoxikácie z potravín PP 4 EF 4k (1/2) ---
RF EF SJ Prevádzková prax PP 4 EF --- 4k (0/2)
RF EF SJ Príprava bakalárskej práce PP 4 EF 0k (0/2) 4k (0/0)
RF EF SJ Využitie informačných systémov farmárom PP 4 EF --- 4k (0/2)
RF EF SJ Základy podnikania a projektový manažment PP 4 EF --- 4k (1/2)
RF EF SJ Biotechnológie vo výrobe potravín PVP 4 EF 2k (1/2) ---
RF EF SJ Manažérska etika VPR 4 EF 1k (1/2) ---
Počet záznamov v databáze: 40
Skip to content